محمدعلی واقفی که در این نمایشگاه شرکت کرده است به خبرنگار مهر گفت: شرکت نکردن ایران در لیست مقاصد گردشگری سلامت ازبکستان و آسیای میانه ناشی از عدم اطلاع دقیق از امکانات و توامندیهای ایران و همچنین عدم سرمایه گذاری در معرفی و شناساندن ایران به عنوان یک مقصد مهم گردشگری و گردشگری سلامت در منطقه خاورمیانه و شمال افریقا (MENA) است.
وی گفت: نوزدهمین نمایشگاه بین المللی جهانگردی ازبکستان با عنوان «جهانگردی در مسیر جاده ابریشم» در مرکز نمایشگاهی بین المللی UZ Expo Centre شهر تاشکند با حضور فرخ رضایف رئیس سازمان ازبک توریسم، بختیار عبدالصمدف، مقامات دولتی ازبکستان، مردانیفر سفیر جمهوری اسلامی ایران در ازبکستان و دیپلماتهای مقیم در این کشور برگزار شد.
واقفی بیان کرد: بسیاری از مردم شرکت کننده در این نمایشگاه، اقلام تبلیغاتی ایران را طلب میکردند. تصاویری که از ایران در نمایشگاه پخش شد، برای عموم مردم ازبکستان و دیگر کشورهای حاضر در نمایشگاه که تصور دقیقی از ایران در ذهن خود نداشتند، بسیار جالب بود.
وی ادامه داد: در این نمایشگاه با معاون توسعه سازمان توریسم درمانی ازبکستان جلساتی در جهت ارتقای روابط توریسم درمانی ایران در سطح ارتباطات دولتی میان دو کشور برگزار شد همچنین با یک شرکت گردشگری درمانی که بیماران ازبکی را به آلمان ارسال میکند و یک شرکت بزرگ تورگردان کرهای مذاکره کردیم.
وی گفت: به علت وجود زبان و فرهنگ مشترک میان ایران و ازبکستان زمینه فعالیت گردشگری و اقتصادی برای ایرانیان در این کشور وجود دارد.
عضو هیات مدیره جامعه تورگردانان با بیان اینکه غرفه ایران توانست در این نمایشگاه عنوان بهترين غرفه در معرفی مسير جهانگردي، را با دریافت ديپلم افتخار کسب کند گفت: سفارت جمهوری اسلامی ایران نیز از سال گذشته برای مشارکت فعال در این عرصه و رویداد مهم در جهت معرفی جاذبههای گردشگری کشورمان فعالیت کرد که البته رویکرد امسال ایران در این نمایشگاه اندکی با سال قبل متفاوت بود. امسال ایران در عین تبلیغ برای معرفی کشور و جذب گردشگران، بر سه موضوع توریسم سلامت و درمان در ایران، برگزاری تورهای مشترک در مسیر جاده ابریشم برای گردشگران اروپایی و برگزاری تورهای زیارتی تمرکز بیشتری داشت.
وی با اعلام اینکه یکی از رویدادهای مهم نمایشگاهی در ازبکستان نمایشگاه بین المللی توریسم و گردشگری است گفت: ایران به دلیل قرار گرفتن در مسیر جاده ابریشم میراث گرانبهایی از فرهنگ و گنجینه گذشتگان را در خود نهفته دارد. بسیاری از گردشگران اروپایی و امریکایی علاقهمند به بازدید از آثار به جا مانده در مسیر جاده تاریخی ابریشم هستند. حتی بسیاری از آنها با اتومبیل بخش عمدهای از این مسیر را طی میکنند. بنابراین برنامه ریزی برای تورهای مشترک چند کشوری در این مسیر یکی از فرصتهایی است که صنعت گردشگری ایران میتواند از آن بهره ببرد.
نظر شما